• "Exporteren kun je leren ...."


  • "Door te exporteren ontwikkel ik mezelf en het bedrijf ...."


  • "Dankzij export4you weet ik een nieuwe markt te betreden!"


  • "Wat fijn om zo'n netwerk achter me te hebben wanneer ik export vraagstukken tegenkom"


Over ons
Export4you is gespecialiseerd in het opzetten en begeleiden van export activiteiten binnen uw bedrijf. Met veel praktische kennis en ervaring kijken wij wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie om te exporteren . Hoe moet ik met exporteren beginnen ? Maak ik de goede keuzes? Heb ik genoeg informatie om te kiezen ? Dat zijn met name vragen waar Export4you u mee kan helpen .

Er wordt gekeken naar de export mogelijkheden en doelstellingen binnen uw organisatie . Geen zware rapporten maar concrete plannen en cijfers waar u mee aan de slag kunt . Wij kunnen u helpen bij uw keuze een export traject in te gaan of niet .
Export bedrijven is een vak ,wat een andere aanpak verlangt dan verkopen op de thuismarkt. Export4you kan u helpen om inzicht te krijgen wat export voor u en uw organisatie kan betekenen en welke inspanningen u moet leveren om succesvol te zijn in de export van uw producten of diensten .

Wij zijn vanzelfsprekend bereid om in een oriƫnterend gesprek te kijken wat uw vraagstelling is en of Export4you de geschikte partner is om u te ondersteunen bij het bereiken van uw export doelstellingen .

Maak een afspraak via de volgende pagina.
  • Brexit , wat te doen?

    De Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk zijn akkoord over een nieuw partnerschap. Maar het zakendoen verandert. Op Brexitloket.nl kunt u heel veel informatie van de RvO vinden over de nieuwe handelsbetrekkingen met het VK. Handelt u met het VK en wilt u liever geen invoerrechten betalen...

    Lees meer