• "Exporteren kun je leren ...."


  • "Door te exporteren ontwikkel ik mezelf en het bedrijf ...."


  • "Dankzij export4you weet ik een nieuwe markt te betreden!"


  • "Wat fijn om zo'n netwerk achter me te hebben wanneer ik export vraagstukken tegenkom"


Sib vouchers voor MKB
Starters International Business(SIB) is een programma van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO) om MKB ondernemers te helpen bij hun export inspanningen. Export4you is als bureau ingeschakeld om u te helpen in het traject van SIB. De regeling is bedoeld om MKB ondernemers een steuntje in de rug te geven bij het realiseren van de export plannen. U komt in aanmerking voor een SIB traject wannneer u :

* zelf bereid bent tijd en geld in export te steken
* nu beperkt of niet exporteert
* export structureel wil aanpakken in uw onderneming

De regeling houdt in dat u na de aanvraag een bevestiging krijgt van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO) voor een voucher van € 2400,-- welke te besteden is aan advies uren. In de praktijk betekent dit, dat u ongeveer 4 a 5 sessies van drie uur aan advies gesprekken en hulp krijgt bij het maken van een exportplan, welke door de voucher zijn afgedekt.

Voor de uitvoering werkt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO) nauw samen met adviseurs van diverse organisaties , waaronder Export4you. Export4you werkt in opdracht van de RvO als officieel uitvoerend adviseur voor deze regeling SIB. Daarom is dit voor u een unieke kans om middels een voucher, gratis export advies en hulp te krijgen bij het opzetten van de export binnen uw bedrijf. Wij kunnen u ook helpen bij de aanvraag en de verdere administratieve afwikkeling van het SIB traject. Daarnaast zijn er nog meer subsidie mogelijkheden om u te ondersteunen in uw export inspanningen , b.v. met buitenlandse inzendingen voor vakbeurzen. Neem daarom snel contact op want het aantal vouchers is beperkt !