• "Exporteren kun je leren ...."


  • "Door te exporteren ontwikkel ik mezelf en het bedrijf ...."


  • "Dankzij export4you weet ik een nieuwe markt te betreden!"


  • "Wat fijn om zo'n netwerk achter me te hebben wanneer ik export vraagstukken tegenkom"


Over ons
Export4you is gespecialiseerd in het opzetten en begeleiden van export activiteiten binnen uw bedrijf. Met veel praktische kennis en ervaring kijken wij wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie om te exporteren . Hoe moet ik met exporteren beginnen ? Maak ik de goede keuzes? Heb ik genoeg informatie om te kiezen ? Dat zijn met name vragen waar Export4you u mee kan helpen .

Er wordt gekeken naar de export mogelijkheden en doelstellingen binnen uw organisatie . Geen zware rapporten maar concrete plannen en cijfers waar u mee aan de slag kunt . Wij kunnen u helpen bij uw keuze een export traject in te gaan of niet .
Export bedrijven is een vak ,wat een andere aanpak verlangt dan verkopen op de thuismarkt. Export4you kan u helpen om inzicht te krijgen wat export voor u en uw organisatie kan betekenen en welke inspanningen u moet leveren om succesvol te zijn in de export van uw producten of diensten .

Wij zijn vanzelfsprekend bereid om in een oriƫnterend gesprek te kijken wat uw vraagstelling is en of Export4you de geschikte partner is om u te ondersteunen bij het bereiken van uw export doelstellingen .

Maak een afspraak via de volgende pagina.
  • De nieuwe kansen voor Nederlandse bedrijven in Iran

    Het Iran-akkoord van Genève

    In 2013 kreeg president Hassan Rouhani het mandaat van Ayatollah Khamenei en de Iraanse bevolking om een nieuwe koers te varen. Deze voormalig diplomaat met een universitaire opleiding in Glasgow zocht direct toenadering met Amerika en het Westen, onder ande...
    Lees meer